VISGERECHTEN & SPECIALITEITEN

SOLOMOS – 22

Gegrilde zalmmoot

MIX PSARI – 24

Gegrilde zalm, scampi’s, gamba’s, calamers fritti, gebakken kabeljauw

GARIDES – 23

Gegrilde gamba’s gewokt in verse groentjes

GLOSSA NOSTALGIA – 23

Gebakken zeetongfilet in roomsaus van witte wijn, prei, ajuin, worteltjes & champignons

PLATEAU ADRIATICA – 54

(2 pers.) Gegrilde zalmmoot, gegrilde gamba’s, gebakken zeetongfilet, een hele kreeft

gegarneerd met gebakken aardappeltjes

MOUSSAKA – 18 (vegetarisch op bestelling!)

Laagjes aardappeltjes, aubergine, gehakt & bechamelsaus

KOKINISTO – 18

stoofpotje lamsvlees, gegratineerd met feta

DJUVETZ – 18

stoofpotje lamsvlees met Griekse pasta,gegratineerd met kaas

LAMSCARRE – 49

(2 pers.) Geflambeerde lamskotelleten & gratin dauphinois

GRAVCE NA TAVCE – 18/17 (V)

Witte bonen uit de oven, varkenshaasje

GEVULDE PAPRIKA – 18

Paprika uit de oven gevuld met rijst & gehakt

MUSKALICA 19

Gegrilde varkenshaas in roomsaus van tomaten, paprika & ajuin

VEGETARISCHE SCHOTEL 17

Diverse groentjes, witte rijst, stuk feta & kaaskroket